Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1336g267kcal8g50.8g4g18.7g
Tuorekurkku, annos 50g2063g825kcal12.4g28.9g2.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow748g748kcal172.1g0g7.5g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1069g1710kcal181.7g1.1g106.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g7102kcal748.4g161.6g241g37.4g
Valittu annoskoko5216g3551kcal374.2g80.8g120.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna2608g1775kcal187.1g40.4g60.3g9.4g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533