Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 402g337kcal73.3g0g4.4g0g
Pekoni rasvainen 56g211kcal6.7g0g20.8g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4g0.4kcal0.1g0g0g3.4g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1233kcal171.6g1.8g59.4g7.4g
Valittu annoskoko522g616kcal85.8g0.9g29.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna261g308kcal42.9g0.5g14.9g1.9g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900