Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali302g64kcal3.6g10.3g0.6g6.3g
Porkkanaraaste 200g151g41kcal0.9g8g0.3g3.8g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g23g23kcal0g4.8g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever45g306kcal0.5g0.5g33.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g867kcal10g47.4g68.8g20.2g
Valittu annoskoko522g434kcal5g23.7g34.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna261g217kcal2.5g11.9g17.2g5.1g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007