Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 57g412kcal0.7g0.2g46.1g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Kaurahiutale 45g170kcal6.6g25.9g3.3g4.5g
Vehnäjauho, sunnuntai55g194kcal6.6g39.3g1.2g1.7g
Mansikka, Tuore284g122kcal1.4g23.8g0.6g5.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g57g317kcal4.8g31.2g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g2624kcal40.2g289g141g23.2g
Valittu annoskoko522g1312kcal20.1g144.5g70.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna261g656kcal10.1g72.3g35.3g5.8g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569