Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g448g125kcal2.7g26.6g0.9g11.2g
Oliiviöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste67g263kcal22.2g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g875kcal50.2g54.6g50g23.4g
Valittu annoskoko522g437kcal25.1g27.3g25g11.7g
Annoskoko puolitettuna261g219kcal12.6g13.7g12.5g5.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922