Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 234g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g134g27kcal1.7g4g0.3g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Emmental, mustaleima13g55kcal3.9g0g4.3g0g
Herkkusieni säilyke 114g19kcal2.4g0.2g0.3g2.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g671kcal19g20.6g54.6g8.6g
Valittu annoskoko522g335kcal9.5g10.3g27.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna261g168kcal4.8g5.2g13.7g2.2g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087