Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.8g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g83g200kcal9.2g2.5g16.7g0.2g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g63g28kcal1.4g5g0.2g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g63g17kcal0.6g3.1g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)4.2g30kcal0g0.2g3.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g83g17kcal0.9g2.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g605kcal25g28.8g42.2g4.2g
Valittu annoskoko523g303kcal12.5g14.4g21.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna261g151kcal6.3g7.2g10.6g1.1g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577