Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%500g1105kcal87.5g0g85g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 23g16kcal0.3g2.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g2241kcal175.6g5g170.6g1.8g
Valittu annoskoko523g1121kcal87.8g2.5g85.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna261g560kcal43.9g1.3g42.7g0.5g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118