Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)450g1484kcal30.1g359.8g1.8g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g555g155kcal3.3g33g1.1g13.9g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Herne, pakaste (rainbow)600g510kcal36g89.9g0g18.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g90g59kcal6.7g8.1g0.4g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)930g1153kcal204.5g0g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g8251kcal610g1138g153.2g123.4g
Valittu annoskoko5220g4126kcal305g569g76.6g61.7g
Annoskoko puolitettuna2610g2063kcal152.5g284.5g38.3g30.9g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317