Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 960g289kcal9g49g1.9g19.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Pinaatti 360g48kcal5.8g1.4g1.1g4.7g
Cashew pähkinä, pirkka240g1380kcal48g45.6g110.4g8.4g
Salaatti, jäävuori tuore320g32kcal3.5g2.6g0.6g3.2g
Savulohi, pelkästään960g1901kcal166.1g0g147.8g0g
Kananmuna kuoreton 1000g1427kcal125g3g102.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kurkku, tuore320g32kcal1.9g5.4g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g11339kcal730.8g290.6g815.2g103.4g
Valittu annoskoko5220g5670kcal365.4g145.3g407.6g51.7g
Annoskoko puolitettuna2610g2835kcal182.7g72.7g203.8g25.9g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998