Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2336g422kcal13.1g58.4g9.3g16.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1335g267kcal17.4g40.1g2.7g0g
Rypsiöljy 180g1594kcal0g0g180.2g0g
Emmental, mustaleima134g547kcal38.7g0g42.7g0g
Herkkusieni säilyke 1135g192kcal23.8g2.3g3.4g27.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g6705kcal190g207.6g546.6g87.2g
Valittu annoskoko5220g3353kcal95g103.8g273.3g43.6g
Annoskoko puolitettuna2610g1676kcal47.5g51.9g136.7g21.8g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087