Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g2705g4868kcal665.3g78.4g208g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1803g2164kcal50.5g92g180.3g7.2g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g135g153kcal0.9g31.1g0.1g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g16286kcal1450.8g458g959.4g31.4g
Valittu annoskoko5220g8143kcal725.4g229g479.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna2610g4072kcal362.7g114.5g239.9g7.9g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117