Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1200g204kcal22.8g25.2g2.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g540g1512kcal102.6g0.2g118.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g270g2430kcal0g0g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g19366kcal1106.4g137.6g1601.6g33.6g
Valittu annoskoko5220g9683kcal553.2g68.8g800.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna2610g4842kcal276.6g34.4g400.4g8.4g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492