Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1666g666kcal8.3g199.9g3.3g0g
Juuressose Pirkka 500g1666g666kcal11.7g148.2g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1666g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.3g4.4kcal0.1g0.7g0.2g0.5g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g50g450kcal0g0g50g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g4456kcal100.4g704.2g179.8g1.8g
Valittu annoskoko5220g2228kcal50.2g352.1g89.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna2610g1114kcal25.1g176.1g45g0.5g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522