Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4000g1360kcal8g284g12g72g
Voi, normaalisuolainen (Valio)400g2880kcal3.2g3.2g320g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kaurahiutale 480g1796kcal69.6g273.6g35g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g14832kcal161.6g1801g734g240g
Valittu annoskoko5220g7416kcal80.8g900.5g367g120g
Annoskoko puolitettuna2610g3708kcal40.4g450.3g183.5g60g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320408