Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka780g86kcal8.6g8.6g1.6g7.8g
Lanttu 1200g346kcal12g55.2g3.6g21.6g
Porkkana 1080g353kcal6.7g60g2.2g27.5g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Kesäkurpitsa zucchini 780g141kcal4.4g19.5g3.1g5.5g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g30g96kcal0.3g23.7g0g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g30g51kcal0g12.3g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g600g180kcal6g24g1.8g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g4076kcal96.2g481.8g151.4g152.6g
Valittu annoskoko5220g2038kcal48.1g240.9g75.7g76.3g
Annoskoko puolitettuna2610g1019kcal24.1g120.5g37.9g38.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091