Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1149g290kcal5.7g48.3g2.3g21.8g
Nauris 849g233kcal8.5g35.7g2.5g16.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1748g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 300g896kcal53.9g3.6g74.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu749g944kcal82.4g2.2g67.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g429kcal12.7g87.4g1.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g6377kcal353.8g470.6g312.4g119.2g
Valittu annoskoko5220g3189kcal176.9g235.3g156.2g59.6g
Annoskoko puolitettuna2610g1594kcal88.5g117.7g78.1g29.8g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713