Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3500g2652kcal65.5g539.7g7g35g
Ruokakerma, Pirkka 10%1400g1680kcal40.6g63g140g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10444g8958kcal228.8g1253.2g296g85g
Valittu annoskoko5222g4479kcal114.4g626.6g148g42.5g
Annoskoko puolitettuna2611g2240kcal57.2g313.3g74g21.3g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456