Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 141g65kcal0.7g11.8g0.3g2.7g
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g34g122kcal4g23.6g0.8g1.3g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1046g503kcal10.2g99.4g2.4g9.6g
Valittu annoskoko523g252kcal5.1g49.7g1.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna262g126kcal2.6g24.9g0.6g2.4g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483