Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g100g65kcal1.6g15g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Vihreä papu, pitkä25g6.8kcal0.5g1g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g544kcal44.8g41.8g22.4g6.4g
Valittu annoskoko523g272kcal22.4g20.9g11.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna262g136kcal11.2g10.5g5.6g1.6g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856