Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk300g80kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g837kcal71.8g36.6g43.8g10g
Valittu annoskoko524g419kcal35.9g18.3g21.9g5g
Annoskoko puolitettuna262g209kcal18g9.2g11g2.5g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803