Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1040g3536kcal135.2g702g17.7g55.1g
Kurpitsansiemen, Risetti480g2707kcal86.4g201.6g172.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 320g2158kcal86g22.1g185.6g39.4g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g192g1248kcal28.8g28.8g124.8g0g
Hasselpähkinä 320g2061kcal45.1g10.9g195.2g56g
Pellavansiemen kokonainen 160g809kcal31.7g1.6g67g42.2g
Auringonkukansiemen 320g1900kcal73.6g40.3g158.4g19.2g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g28838kcal973.6g2014.6g1843g423.8g
Valittu annoskoko5232g14419kcal486.8g1007.3g921.5g211.9g
Annoskoko puolitettuna2616g7210kcal243.4g503.7g460.8g106g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305