Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2887g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g480g144kcal4.8g25.5g1.4g11.5g
Herne 480g331kcal24.3g45g1.9g14.9g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g961g721kcal39.4g120.1g7.7g0g
Sipuli 288g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Persilja 135g37kcal1.9g1.5g0.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g2640kcal148g411.8g23.8g84.2g
Valittu annoskoko5232g1320kcal74g205.9g11.9g42.1g
Annoskoko puolitettuna2616g660kcal37g103g6g21.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436