Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio2004g1803kcal90.2g100.2g120.2g0g
Paprika vihreä 501g107kcal4.7g12.5g1.5g9.5g
Purjosipuli 401g92kcal7.3g9.6g0.8g8.4g
Sinappi 100g132kcal4.4g14.1g6g1.7g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Kananmuna, keitetty 2204g3144kcal275.5g6.6g225.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g10573kcal766.4g286.6g709.2g40.4g
Valittu annoskoko5240g5287kcal383.2g143.3g354.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna2620g2643kcal191.6g71.7g177.3g10.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251