Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 450g3261kcal5.3g1.8g365.5g0g
Kananmuna kuoreton 550g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 390g1286kcal7.8g11.7g136.4g0g
Manteli 500g3076kcal120.2g33g269.7g36g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g999g2548kcal58.9g32g238.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1649kcal10g15g174.8g0g
Punaherukka 749g425kcal10.8g56.2g3g37.5g
Mustaherukka 724g427kcal7.7g56.5g2.9g42g
Mansikka 300g140kcal1.5g25.2g0.6g5.7g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g27609kcal587g563.6g2496g242.8g
Valittu annoskoko5240g13805kcal293.5g281.8g1248g121.4g
Annoskoko puolitettuna2620g6902kcal146.8g140.9g624g60.7g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647