Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g4895g6609kcal832.2g102.8g332.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g110g422kcal26.4g0g36.3g0g
Rypsiöljy 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 70g0.9kcal0.2g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g25g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g16538kcal1717.6g205.6g1018.6g0g
Valittu annoskoko5240g8269kcal858.8g102.8g509.3g0g
Annoskoko puolitettuna2620g4135kcal429.4g51.4g254.7g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679