Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 2000g890kcal14.6g125g0g120g
Porkkanaraaste 200g2000g540kcal12g106g4g50g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1200g4680kcal0g1176g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g44g266kcal3g25.6g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10488g12752kcal59.2g2865.2g38.8g340g
Valittu annoskoko5244g6376kcal29.6g1432.6g19.4g170g
Annoskoko puolitettuna2622g3188kcal14.8g716.3g9.7g85g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669