Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 328g727kcal57.4g0g55.8g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kauralese 22g79kcal3.9g10g1.7g3.8g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Gouda juusto53g226kcal14.2g0g18.4g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2522kcal165.8g25.4g194.6g9.4g
Valittu annoskoko525g1261kcal82.9g12.7g97.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna263g631kcal41.5g6.4g48.7g2.4g
Arvot/100g100g240kcal15.8g2.4g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440272