Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 88g311kcal1.6g2.3g33.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 115g40kcal5.3g2.2g0.3g2.8g
Kukkakaali 160g38kcal2.9g3.5g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1130kcal44g16.6g96.6g13g
Valittu annoskoko525g565kcal22g8.3g48.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna263g283kcal11g4.2g24.2g3.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149