Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 306g88kcal3.1g14.1g0.9g5.5g
Juustoraaste emmental punaleima66g256kcal19g0g19.7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 22g57kcal5.9g0g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 131g433kcal2.6g3.9g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1669kcal61.2g36g140.4g11g
Valittu annoskoko525g835kcal30.6g18g70.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna263g417kcal15.3g9g35.1g2.8g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718