Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g19g86kcal3.7g0.2g7.9g4.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g19g107kcal4.3g3.7g9.3g1.1g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale63g213kcal8.8g35g4.2g2.9g
Grahamjauho 175g574kcal18.5g106.2g3.9g17.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl50g170kcal7g32g1.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1051g2412kcal86.2g380.4g53.8g58g
Valittu annoskoko526g1206kcal43.1g190.2g26.9g29g
Annoskoko puolitettuna263g603kcal21.6g95.1g13.5g14.5g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286