Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 209g50kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Juusto, keskiarvo 42g146kcal10.4g0.1g11.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g125g58kcal4g6g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Voi 60% rasvaa 18g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1052g843kcal50g38g50.6g16.4g
Valittu annoskoko526g422kcal25g19g25.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna263g211kcal12.5g9.5g12.7g4.1g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378