Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 375g237kcal11.3g18g13.1g0g
Piimä AB Acidophilus Valio125g66kcal4g5.6g3.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g670kcal36g47.4g36.8g0g
Valittu annoskoko526g335kcal18g23.7g18.4g0g
Annoskoko puolitettuna263g168kcal9g11.9g9.2g0g
Arvot/100g100g64kcal3.4g4.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226