Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 312g120kcal3.1g21.5g0.6g7.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )9g84kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hunaja14g47kcal0.1g11.5g0g0g
Saksanpähkinä 22g149kcal3.2g0.7g14.3g3.5g
Vuohenjuusto President94g242kcal17.8g0.5g18.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g1325kcal50.4g75.6g86.2g25.2g
Valittu annoskoko526g662kcal25.2g37.8g43.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna263g331kcal12.6g18.9g21.6g6.3g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701