Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali292g62kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g37g15kcal0.5g3g0.1g0g
Aurajuusto23g79kcal4.7g0g6.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g58g198kcal1.2g1.8g20.4g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1054g1226kcal60.6g29.4g95.4g12.2g
Valittu annoskoko527g613kcal30.3g14.7g47.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna263g307kcal15.2g7.4g23.9g3.1g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072