Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)83g292kcal11.3g54.7g2.4g5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow167g133kcal7g21.7g1.5g5.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g104g115kcal3.1g3.3g10.4g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g1744kcal106.2g159.4g74.6g20.4g
Valittu annoskoko528g872kcal53.1g79.7g37.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna264g436kcal26.6g39.9g18.7g5.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390