Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta23g63kcal1.7g11.4g1.2g1.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g14g50kcal1.9g9.8g0.3g0.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%83g50kcal2.7g5.9g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha208g345kcal39.5g0g20.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Basilika, tuore42g17kcal1.3g2.1g0.3g1.6g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g42g141kcal10.4g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g1435kcal122g65.8g76.2g9.4g
Valittu annoskoko528g718kcal61g32.9g38.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna264g359kcal30.5g16.5g19.1g2.4g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159