Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1668g1978kcal367g0g55g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen100g720kcal1g1g80g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g160g592kcal1.6g134.4g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10544g8496kcal768g375g421g12.8g
Valittu annoskoko5272g4248kcal384g187.5g210.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna2636g2124kcal192g93.8g105.3g3.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391