Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto899g3057kcal179.8g0g260.7g0g
Sipuli 599g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Parsakaali brokkoli 2997g1051kcal138.4g58.4g9g74.9g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)120g324kcal14.4g15.6g22.8g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g599g1906kcal13.8g18g197.8g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10548g13165kcal717.2g261.2g983.8g172.8g
Valittu annoskoko5274g6583kcal358.6g130.6g491.9g86.4g
Annoskoko puolitettuna2637g3291kcal179.3g65.3g246g43.2g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036