Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g643g637kcal56.6g45g23.2g5.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1801g3062kcal360.2g0g180.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2830g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10548g7396kcal833.6g90g406.6g10.2g
Valittu annoskoko5274g3698kcal416.8g45g203.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna2637g1849kcal208.4g22.5g101.7g2.6g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505