Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g4017g3816kcal803.4g0g68.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g467g1214kcal14g21g126.1g0.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]794g2680kcal95.3g0g293.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10556g15421kcal1825.4g42g976.4g1g
Valittu annoskoko5278g7710kcal912.7g21g488.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna2639g3855kcal456.4g10.5g244.1g0.3g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270