Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 117g155kcal3.1g3.7g14g0g
Kananmuna 50g(kpl)58g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Korppujauho 29g107kcal3.1g21.9g0.3g1.5g
Tomaatti, tuore58g12kcal0.4g2.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1057g1489kcal115.6g59g86.6g5.6g
Valittu annoskoko529g744kcal57.8g29.5g43.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna264g372kcal28.9g14.8g21.7g1.4g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425