Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 225g440kcal42.1g0g30.4g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g94g33kcal2.3g4.4g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%75g60kcal2.4g4.5g3.8g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g1249kcal96.4g28.4g82.8g1.4g
Valittu annoskoko529g625kcal48.2g14.2g41.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna265g312kcal24.1g7.1g20.7g0.4g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329