Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.8g2kcal0g0.3g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.8g7.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Pirkka luomu tomaattimurska281g84kcal3.9g18.3g1.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 169g224kcal14.2g29.7g3.4g8.4g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Viinietikka 17g3.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g883kcal38g120g27.2g18.2g
Valittu annoskoko529g441kcal19g60g13.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna264g221kcal9.5g30g6.8g4.6g
Arvot/100g100g84kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570