Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Keittojuurekset, apetit63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 73g82kcal15.4g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g314kcal35g29.8g5.2g4.4g
Valittu annoskoko529g157kcal17.5g14.9g2.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna264g79kcal8.8g7.5g1.3g1.1g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600