Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1000g250kcal9g48g3g29g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g18163kcal883.8g261.8g1500.4g93.2g
Valittu annoskoko5280g9081kcal441.9g130.9g750.2g46.6g
Annoskoko puolitettuna2640g4541kcal221g65.5g375.1g23.3g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530