Suklaaganache

130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl3200g10880kcal64g86.4g1152g0g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g2080g10691kcal101.9g1102.4g644.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g43142kcal331.8g2377.6g3593.6g0g
Valittu annoskoko5280g21571kcal165.9g1188.8g1796.8g0g
Annoskoko puolitettuna2640g10786kcal83g594.4g898.4g0g
Arvot/100g100g409kcal3.1g22.5g34g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121925