Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 600g1979kcal60.5g348.2g21g69g
Vehnäjauho puolikarkea 1800g6176kcal183.4g1260g21.6g63g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g55g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 250g2211kcal0g0g250g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g21218kcal487.8g3336.2g585.2g264g
Valittu annoskoko5280g10609kcal243.9g1668.1g292.6g132g
Annoskoko puolitettuna2640g5305kcal122g834.1g146.3g66g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098