Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3580g7927kcal626.4g0g608.5g0g
Kananmuna kuoreton 492g702kcal61.5g1.5g50.5g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka403g725kcal20.1g27g60.4g12.1g
Sipuli (kuorittu)805g218kcal10.5g38.7g1.6g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g19143kcal1437g134.4g1442g51.6g
Valittu annoskoko5280g9571kcal718.5g67.2g721g25.8g
Annoskoko puolitettuna2640g4786kcal359.3g33.6g360.5g12.9g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333