Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1996g13135kcal519g219.6g1177.8g39.9g
Canderel makeutusjauhe100g383kcal2.9g92.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 240g886kcal44.3g26.4g52g72.8g
Kookoshiutale 349g2309kcal28.4g22.4g225.4g56.9g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1996g8564kcal1517.1g99.8g219.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g50554kcal4223.4g922.2g3349.6g339.2g
Valittu annoskoko5280g25277kcal2111.7g461.1g1674.8g169.6g
Annoskoko puolitettuna2640g12639kcal1055.9g230.6g837.4g84.8g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892